Έκλεψε πανάκριβα υλικά από αγρόκτημα

Gazzetta team
Έκλεψε πανάκριβα υλικά από αγρόκτημα
Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται ότι τρύπωσε στο κτήμα και άρπαξε μέσα από τον αποθηκευτικό χώρο οικοδομικά υλικά.

Ξέρουν τον κλέφτη των πανάκριβων υλικών, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη ούτε τον ίδιο ούτε τα κλοπιμαία οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν την διάρρηξη στην αποθήκη του αγροκτήματος μιας 39χρονης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο.


Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται ότι τρύπωσε στο κτήμα και άρπαξε μέσα από τον αποθηκευτικό χώρο οικοδομικά υλικά, εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ σε βάρος του 40χρονου φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

*** Σε περιοχή της Φλώρινας εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου τον Αλβανό που άρπαξε έξι σακιά με λίπασμα από μια καρότσα η οποία βρισκόταν σε αγροτεμάχιο στην περιοχή της Πτολεμαΐδας. Ο 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ τα κλεμμένα αγροτικά εφόδια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή: protothema.gr