Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζουμε πρόσθετα μέτρα

Gazzetta team
Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζουμε πρόσθετα μέτρα
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει τα πρόσθετα μέτρα, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εμείς μέτρα δεν ψηφίζουμε, δεν ψηφίζουμε όλο το πακέτο» είπε ο αρχηγός της ΝΔ, και συμπλήρωσε: «Ο λογαριασμός είναι του κ. Τσίπρα και φέρει την ευθύνη να τον υπερψηφίσει».

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο «γαλάζιος» πρόεδρος επανέφερε το πάγιο αίτημά του για πρόωρες εκλογές, αποσυνδέοντάς το, όμως, από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

«Η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι εάν οι εκλογές είχαν ήδη διενεργηθεί τότε η ΝΔ θα μπορούσε να είχε διαπραγματευτεί καλύτερα με τους Ευρωπαίους.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Το αίτημα για τις εκλογές είναι διαρκές δεν συνδέεται με την αξιολόγηση».

Ισχυρίστηκε δε, ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει δουλειές και να προσελκύσει επενδύσεις αλλά το μόνο που είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν «πρόσθετα μέτρα σε αφορολόγητο και συντάξεις».

Ερωτηθείς για τις συναντήσεις του στο Βερολίνο, ο «γαλάζιος» πρόεδρος είπε ότι διεκδίκησε την είσοδο της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι «είναι οξύμωρο να μας κατηγορεί η κυβέρνηση για αντιπατριωτική στάση διότι στο εξωτερικό φοράω πάντα την φανέλα της εθνικής Ελλάδος».

Πηγή: ethnos.gr