Επίσημο: Αυτό είναι το νέο ΝΟΚΙΑ 3310 (pics)

Gazzetta team
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο ΝΟΚΙΑ 3310 (pics)
Το Νokia 3310 είναι εδώ και έχει και φιδάκι! Και είναι ακόμα πιο φθηνό από όσο περιμέναμε

Το αγγλικό wired έχει στα χέρια του το νέο Νokia 3310 και μας το παρουσιάζει.

Με λίγες διαφορές από το παλιότερο μοντέλο που όλοι αγαπήσαμε, 17 χρόνια μετά το Νokia 3310 επανασχεδιάστηκε και είναι μικρότερο, ελαφρύτερο από το κλασσικό μοντέλο, με 22 ώρες αναμονής στην μπαταρία και φυσικά με εγκατεστημένο το φιδάκι.

Διαθέσιμο σε κόκκινο με κίτρινο και μπλε με γκρι, το αγαπημένο κινητό έχει έγχρωμη οθόνη 2.4”, Bluetooth, FM radio, φακό, υποστηρίζει κάρτα μνήμης microSD για επέκταση μνήμης έως 32GB και κάμερα 2 megapixel.

Μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο 2.5G και έτσι επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν στο Internet, είναι αρκετά αργό, ικανό όμως για απλό browsing.

Το επαναλανσάρισμα της συσκευής ανακοινώθηκε στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη.

Η συσκευή που πούλησε περισσότερα από 126 εκατομμύρια κομμάτια σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2005, με το επανασχεδιασμένο μοντέλο να έρχεται 12 χρόνια μετά να αποτελέσει πάλι τη ναυαρχίδα των “απλών” τηλεφώνων που σκοπό έχει την ψηφιακή αποτοξίνωση των κατόχων του.

Η συσκευή κατασκευάζεται από την εταιρία HMD, η οποία αγόρασε τον Μάιο του 2016 τα δικαιώματα χρήσης του brand Nokia. Η τιμή του είναι ακόμα χαμηλότερη από όσο περιμέναμε, καθώς το νέο Νokia διατίθεται στα €49 και όχι €59 όπως αρχικά είχε φημολογηθεί. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.