Κίνδυνος απέλασης για Milo Yiannopoulos

Gazzetta team
Κίνδυνος απέλασης για Milo Yiannopoulos
Ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός έχει διορία 60 ημέρες να βρει «σπόνσορα« - Υποστηρίζει πως βρήκε δουλειά και «υποστηρικτή»

Τον κίνδυνο να απελαθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζει ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ Milo Yiannopoulos, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου παιδοφιλίας με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο Milo Yiannopoulos, που εργαζόταν στο ακραίων απόψεων και θέσεων site Breitbart News, βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο, καθώς μετά την αποχώρησή του από τη διαδικτυακή εφημερίδα, είχε στη διάθεσή του, βάσει του αμερικανικού νόμου, ένα διάστημα 60 ημερών, προκειμένου να βρει νέο «σπόνσορα», που να εγγυηθεί για εκείνον την παροχή εργασίας και την παραμονή του στη χώρα. Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος διαθέτει βρετανικό διαβατήριο και απολαμβάνει τη βίζα επιπέδου O-1B, η οποία δίδεται σε πολίτες συμμαχικών κρατών των ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο νόμος για την παραμονή του στη χώρα, τουλάχιστον έως ότου κατοχυρώσει δικαίωμα για την έκδοση αμερικανικής υπηκοότητας, επιβάλει την παρουσία «σπόνσορα». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ανεύρεση νέου «σπόνσορα», παρ' ότι οι μέρες περνούν και η διορία για την παραμονή του στις ΗΠΑ εκπνέει.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο ίδιος, έχει καταλήξει σε συμφωνία με ένα άγνωστο ιντερνετικό δίκτυο, οι ιδιοκτήτες του οποίοι, όπως υποστηρίζει, έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία του «σπόνσορα».

Ο Milo Yiannopoulos αποκαλύφθηκε ότι του άρεσαν τα μικρά αγόρια, λέγοντας μάλιστα πως πολλοί είναι εκείνοι που αρέσκονται σε σχέσεις με πιο νεαρά άτομα.



Πηγή: protothema.gr