Επίθεση στο FBI έκανε ο Τραμπ

Gazzetta team
Επίθεση στο FBI έκανε ο Τραμπ
Δεν μπορούν να βρουν τους υπεύθυνους των διαρροών ακόμη και εντός της υπηρεσίας, έγραψε στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε σήμερα εναντίον της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ (FBI), καθώς σύμφωνα με τον ίδιο είναι ανίκανη να ανακαλύψει τους πράκτορες που δίνουν πληροφορίες στον Τύπο, ακόμα και στους κόλπους της ίδιας της υπηρεσίας.

«Το FBI είναι απόλυτα ανίκανο να σταματήσει τα πρόσωπα "που διαρρέουν" πληροφορίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια, τα οποία έχουν διεισδύσει στην κυβέρνησή μας εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορούν καν να βρουν τους υπεύθυνους των διαρροών ακόμα και εντός του FBI. Απόρρητες πληροφορίες δίνονται στα ΜΜΕ, γεγονός που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ. ΒΡΕΙΤΕ (ΤΟΥΣ) ΤΩΡΑ» έγραψε σε δύο μηνύματα που ανήρτησε το πρωί στο Twitter.

Τα tweet του Αμερικανού προέδρου εστάλησαν την ώρα που το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε σήμερα το πρωί ένα ρεπορτάζ σχετικά με την άρνηση του FBI να ανταποκριθεί στο αίτημα του Λευκού Οίκου να διαψεύσει δημοσίως τις πληροφορίες που γράφονται σε άρθρα σχετικά με τις φερόμενες επαφές μεταξύ του στρατοπέδου Τραμπ και Ρώσων κατασκόπων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον περασμένο χρόνο.

Το ρεπορτάζ του CNN επικαλείτο «πολλούς αξιωματούχους, που δεν κατονομάζονταν, στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης».

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε ότι το αίτημα του Λευκού Οίκου στο FBI υποβλήθηκε αφότου η υπηρεσία ανέφερε ότι τα άρθρα στον Τύπο είναι ανακριβή.

Πηγή: protothema.gr