Κερδίστε το βιβλίο του Ντόναλντ Τραμπ!

Gazzetta team
Κερδίστε το βιβλίο του Ντόναλντ Τραμπ!
Τι υπάρχει στο μυαλό του νέου, πολυσυζητημένου πλανητάρχη; Το gazzetta.gr και οι εκδόσεις Μίνωας σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου του: «Αμερική Σπουδαία ξανά».

H εκλογή του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ προκάλεσε σοκ. Η ρητορική του προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης και στο βιβλίο του «Αμερική Σπουδαία Ξανά», που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μίνωας, επιχειρεί να εξηγήσει το πλάνο του.

«Πώς να ∆ιορθώσουµε την Τραυµατισµένη Αµερική µας «Στο βιβλίο αυτό θα εξετάσουµε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσµος αυτή τη στιγµή. Πρόκειται για ένα τροµερό χάλι, και αυτή είναι µια µάλλον µετριοπαθής περιγραφή των πραγµάτων. Ουδέποτε υπήρξε πιο επικίνδυνη εποχή. Οι πολιτικοί και τα µεγάλα συµφέροντα στην Ουάσιγκτον έχουν µεγάλη ευθύνη για τα χάλια στα οποία βρισκόµαστε. Εποµένως, για ποιο λόγο πρέπει να συνεχίσουµε να τους ακούµε;», αναρωτιέται χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Το gazzetta.gr και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσφέρουν τρία αντίτυπα. Πάρτε μέρος στην κλήρωση στη φόρμα που ακολουθεί μέχρι την Τρίτη (28/2) στις 12.00 και διεκδικήστε τα!