Τα καλύτερα... σλόγκαν κατά του Τραμπ (pics)

Gazzetta team
Τα καλύτερα... σλόγκαν κατά του Τραμπ (pics)
Καυστικές ατάκες, αστεία σλόγκαν και φωτογραφίες που τα λένε όλα, πρωταγωνίστησαν στις πορείες των pussyhats ανά την Ευρώπη.

Παρόλο που είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Ουάσινγκτον, η Πορεία των Γυναικών κατά του Τραμπ εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, με εκατομμύρια φεμινίστριες να πλημμυρίζουν τους δρόμους σε πολλές πρωτεύουσες των ΗΠΑ και της Ευρώπης, για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.

Στο πλαίσιο των ίδιων κινητοποιήσεων, την ανησυχία τους για την προεδρία Τραμπ εξέφρασαν και χιλιάδες μέλη από την κοινότητα των LGBTQ, που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον νέο Αμερικανό πρόεδρο: Να μη διανοηθεί να τα βάλει μαζί τους.

Αν και το υλικό από τα έξυπνα πλακάτ που υψώθηκαν στις σχεδόν 600 πορείες (408 στις ΗΠΑ και 168 σε άλλες χώρες) κατά του Τραμπ είναι πραγματικά ανεξάντλητο, ο ιστότοπος Bored Panda επιχείρησε να συγκεντρώσει τα πιο ευφάνταστα από αυτά. Δείτε τα παρακάτω...

1. «Ενενήντα, «παλιογυναίκα» (nasty woman, κατά τον χαρακτηρισμό του Τραμπ για όσες γυναίκες αντιπαθεί) και δεν τα παρατάω!»



2. «Τα ίδια σκ@τά, διαφορετικός αιώνας»



3. «Έτσι μοιάζει ένας φεμινιστής/μια φεμινίστρα»



4. Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, που ακόμα και οι εσωστρεφείς κατέβηκαν στους δρόμους



5. Μια οργισμένη διαδηλώτρια κέντησε αυτό το πλακάτ ώστε να μην ξεσπάσει... μαχαιρώνοντας κάποιον




6. «Εγώ είμαι η γυναίκα που έχτισε τον Trump Tower» γράφει το πλακάτ μιας διαδηλώτριας μαζί με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1981




7. Ο μοναδικός Ίαν Μακ Κέλεν τα είπε όλα με το εύγλωττο face palm του Κυβερνήτη του Σταρ Τρεκ!




8. «Τα χέρια μου έχουν κουραστεί να κρατάνε αυτό το πλακάτ από το 1960»




9. «Συμμετέχω στην πορεία για τις 2 μαμάδες μου»



10. «Χωρίς την Ερμιόνη ο Χάρι Πότερ θα είχε πεθάνει στο πρώτο βιβλίο», αναφέρει μια διαδηλώτρια και θα συμφωνήσουμε

Πηγή: protothema.gr