«Ας ψηφίζατε λοιπόν» είπε ο Τραμπ στους διαδηλωτές

Gazzetta team
«Ας ψηφίζατε λοιπόν» είπε ο Τραμπ στους διαδηλωτές
Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα του, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε χρόνο να κάνει tweet, απαντώντας στα σχεδόν 5 εκατομμύρια των διαδηλωτών, που συμμετείχαν χτες σε πορείες εναντίον του.

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (@realDonaldTrump) και όχι τον επίσημο του Αμερικάνου Προέδρου (@potus45), ο Τραμπ υπονόησε ότι όσοι συμμετείχαν στο Women’s March δεν ψήφισαν:

«Παρακολούθησα χτες τις διαδηλώσεις, όμως είχα την εντύπωση ότι μόλις έγιναν εκλογές! Γιατί δεν ψήφισαν αυτοί οι άνθρωποι; Η συμμετοχή των celebrities έβλαψε τον σκοπό».

Δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητες όμως και ομιλίες διάσημων που πήραν μέρος στις διαδηλώσεις, όπως η Μαντόνα, η οποία μίλησε για μία νέα εποχή τυραννίας επί Τραμπ. Προφανώς σε εκείνη απευθυνόταν κυρίως το σχόλιό του περί διασήμων που έβλαψαν το Women’s March.

Σε επόμενη ανάρτηση του στο τουίτερ, ο Ντόναλντ Τραμπ πανηγύρισε αναφερόμενος στις τηλεθεάσεις της ορκωμοσίας του, από τις οποίες προκύπτει ότι την παρακολούθησαν 31 εκατομμύρια τηλεθεατές, 11 εκατομύρια περισσότεροι απ’ όσους παρακολούθησαν την προηγούμενη ορκωμοσία Ομπάμα.

Πηγή: topontiki.gr