Επιβάτης έβλεπε σκληρό πορνό στο αεροπλάνο και το έκανε άνω κάτω

Gazzetta team
Επιβάτης έβλεπε σκληρό πορνό στο αεροπλάνο και το έκανε άνω κάτω
Και το χειρότερο από όλα είναι ότι 2 θέσεις πίσω του καθόταν ένα 16χρονο κορίτσι!

Κάμποσες φορές μας έχει τύχει σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο, όλοι οι επιβάτες να μην συμπεριφέρονται κόσμια και να προκαλούν αναστάτωση!

Δηλαδή αρκετές φορές έχει τύχει κάποιος να θέλει να καπνίσει, κάποιος να τσακωθεί με τον διπλανό του, κάποιος να φωνάζει, αλλά το παρακάτω περιστατικό ομολογούμε ότι δεν το είχαμε ξανακούσει.

Ένας επιβάτης λοιπόν, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροπλάνου, άνοιξε το κινητό του και άρχισε να παρακολουθεί μια ταινία σκληρού πορνό, με τον ήχο μάλιστα στο τέρμα!

Η αεροσυνοδός Amanda Pleva που μίλησε για το περιστατικό στο site Flyertalk, εξήγησε ότι λίγο μετά την απογείωση, μια κυρία τους έκανε παράπονα ότι δυο θέσεις μπροστά τους ένας μεσήλικας άντρας έβλεπε πορνό στο κινητό του!

Η αεροσυνοδοί πήγαν αμέσως στον άντρα, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι δεν έκανε κάτι κακό και δεν καταλαβαίνει τον λόγο που θα έπρεπε να το κλείσει.

Όπως είναι λογικό προκλήθηκε επεισόδιο με τους υπόλοιπους επιβάτες καθώς στο αεροπλάνο βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με τη ν απειλή για σύλληψη όταν προσγειωθούν, ο ξαναμμένος επιβάτης, έκλεισε το κινητό του και κάθισε ήσυχα στην θέση του μέχρι να φτάσει το αεροπλάνο στον προορισμό του.