Ο χίπστερ βουλευτής του Λεβέντη (pics)

Gazzetta team
Ο χίπστερ βουλευτής του Λεβέντη (pics)
Δεν έχει φέρει μόνο νέο αίμα αλλά και look στη Βουλή. Η hipster εμφάνιση του νεότερου βουλευτή, Α. Μεγαλομύστακα, δεν άφησε το γυναικείο πληθυσμό ασυγκίνητο....

Kαι... ξαφνικά ο γυναικείος πληθυσμός που παρακολουθεί από το Κανάλι της Βουλής τη συζήτηση για τον υποχρεωτικό έλεγχο ετήσιων κι ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις δοκίμασε μια ... ισχυσή δόνηση.

Στο βήμα της Βουλής έκανε μια hipster εμφάνιση ο βουλευτής της ΄Ενωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας. Φορώντας σακάκι μοβ χρώματος σε στενή γραμμή και μπλε ελεκτρίκ γραβάτα, ο 29χρονος βουλευτής δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος...

Ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ως εκ τούτου, δεν φέρνει μόνο μόνο νέο αίμα, αλλά και look στη Βουλή. Ισως δικαίως. Είναι ο νεότερος βουλευτής. Ο 29χρονος σήμερα, Αναστάσης Μεγαλομύστακας, είναι ο βενιαμίν του Κοινοβουλίου που εκλέχτηκε βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Ο νεαρός βουλευτής, γεννήθηκε το 1988 στις Σέρρες και είναι νηπιαγωγός, συνιδιοκτήτης Βρεφονηπιακού Σταθμού στις Σέρρες και ιδιοκτήτης ταβέρνας με το όνομα «Το κουτούκι του Μπάρμπα Αναστάση», στο Μετόχι στα Σέρβια Κοζάνης

Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης και είναι πρόεδρος ιππικού συλλόγου. Τα άλογα είναι μια από τις μεγάλες του αδυναμίες.

Ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου του και είναι πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μετοχίου, ενώ το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Σερρών.

Ο 29χρονος Τάσος Μεγαλομύστακας είναι ο μόνος βουλευτής που εξέλεξε η Ενωση Κεντρώων, εκτός λεκανοπεδίου και Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thetoc.gr