Ο γιος του Παπαντωνίου στο «φυτώριο» στελεχών του Κυριάκου

Gazzetta team
Ο γιος του Παπαντωνίου στο «φυτώριο» στελεχών του Κυριάκου
Από τις 1300 αιτήσεις, 400 άτομα πέρασαν στο τελικό στάδιο και ήδη σχηματίστηκε μια πρώτη δεκαπεντάδα, εντός της οποίας είναι ο Νικήτας Παπαντωνίου.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη, με την δημοσιοποίηση από διάφορα ΜΜΕ το Σαββατοκύριακο των πρώτων στελεχών που πέρασαν από την αξιολόγηση του Μητρώου Στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τις 1300 αιτήσεις, 400 άτομα πέρασαν στο τελικό στάδιο και ήδη σχηματίστηκε μια πρώτη δεκαπεντάδα, εντός της οποίας είναι ο Νικήτας Παπαντωνίου, γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου που είναι από τα πρώτα 15 στελέχη που προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης από το Μητρώο Στελεχών.

Ο Ν. Παπαντωνίου (γιος του πρώην υπουργού από τον πρώτο του γάμο) σπούδασε Φυσική στο ΕΜΠ, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ και τα τελευταία χρόνια είναι κεντρικό στέλεχος της εταιρείας Nobacco που δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνικών προϊόντων.

Επίσης, στην πρώτη δεκαπεντάδα, είναι ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Βασίλης Ανδρικόπουλος, το στέλεχος της ΤΕΡΝΑ Ροδιανός Αντωνακόπουλος, ο αναπληρωτής καθηγητής στο Χαροκόπειο Γιώργος Αντωνακόπουλος, η δικηγόρος Αθηνά Ψαράκη, η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος Φαλήρου Χαρά Γιαννοπούλου, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Ιωαννίνων Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο φυσικός Στέλιος Ορφανάκης, ο χειρουργός Τάσος Καρανδρέας, ο αξιωματικός και νομικός Θανάσης Κοσμόπουλος, ο Τάσος Μυτόγλου που είναι συνιδιοκτήτης οδοντιατρικής κλινικής στο Aberdeen της Σκωτίας, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Σύρμος, ο αγρότης Νίκος Λιολιόπουλος, ο πολιτικός επιστήμονας Γιάννης Μανώλης, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Γιάννης Κούτρας.


Πηγή: thetoc.gr