«Διέρρευσε» Sex Tape της Jessica Alba αλλά δεν πρέπει να το… δείτε

Gazzetta team
«Διέρρευσε» Sex Tape της Jessica Alba αλλά δεν πρέπει να το… δείτε
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να πατήσετε το link για το Sex Tape “Jessica Alba" που κάνει τo γύρο του Facebook και άλλων social media!

Γιατί δεν πρέπει να κάνετε click στο link;

Γιατί πέρα από τον προφανή λόγο, ότι δηλαδή ενθαρρύνει τους χάκερς να εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων, διασήμων και μη, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ισχυρίζονται ότι θα σας ανακατευθύνουν στην ιστοσελίδα που θα δείτε φωτογραφίες από το "sex tape" της Τζέσικα Άλμπα, αν το κάνετε, αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα είναι ότι θα ξεκινήσει μια λήψη κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας ή στο κινητού σας, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Daily Star.

Κοινώς, «θα κολλήσετε ιό».

Γιατί προφανώς πρόκειται για ακόμα μια online απάτη που δελεάζει τους χρήστες του Facebook με την υπόσχεση ότι θα δουν ένα sex tape της Jessica Alba, αλλά ουσιαστικά το κακόβουλο λογισμικό αποκτά τον έλεγχο των web browsers σας - ιδίως του Google Chrome - και σας γεμίζει με διαφημίσεις για πλαστά λαχεία και spam ιστοσελίδες με γυμνό.

Τέλος, σύμφωνα με μια ομάδα ερευνητών, οι οποίοι και ερευνούν την απάτη που έχει εξαπλωθεί σε όλα τα social media, οι χάκερς επιπλέον θα αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook!

Αυτό το τελευταίο πρέπει να είναι από μόνο του ικανό να σας κρατήσει μακριά, ε;