Η καλύτερη λύση για να σου φύγουν τα νεύρα (vid)

Gazzetta team
Η καλύτερη λύση για να σου φύγουν τα νεύρα (vid)
Σίγουρα όλοι μας έχουμε ζήσει μια τέτοια στιγμή: τη στιγμή που ο θυμός μας μετατρέπεται σε οργή και ξεχειλίζει, που «τα είδαμε όλα κόκκινα» και που η πρώτη μας παρόρμηση είναι να σπάσουμε ό,τι υπάρχει γύρω μας.

Ωστόσο, αν κάνουμε αυτό το τελευταίο, το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθούμε στο κρατητήριο και στη συνέχεια στο δικαστήριο για φθορά περιουσίας, για να μην πούμε ότι ενδεχομένως θα χρειαστεί να επισκεφθείτε και ειδικό για τη διαχείριση θυμού.

Και κάπου εδώ μπαίνει το επιχειρηματικό δαιμόνιο μιας Αμερικανίδας από το Ντάλας, της Ντόνα Αλεξάντερ, η οποία, ακριβώς επειδή και η ίδια έχει αισθανθεί την ίδια παρόρμηση, έφτιαξε μια εταιρεία που δίνει στους πελάτες της αυτή τη δυνατότητα.

Για ένα ποσό που κυμαίνεται από 25 ως 500 δολάρια, ο οργισμένος πελάτης έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αντικείμενα προς διάλυση και μια βαριοπούλα ή ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και… να χορτάσει καταστροφή.
Η εμπνευστής και ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Anger Room Corp.» (αυτολεξεί, «Δωμάτιο Θυμού») δήλωσε στο CBS ότι ειδικά φέτος η πελατεία της αυξήθηκε κατά πολύ, καθώς και ότι αρκετός κόσμος της ζήτησε να κλειστεί στο δωμάτιο με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και μια κούκλα με τη μάσκα του… Ντόναλντ Τραμπ, αν και κάποιοι ζήτησαν η κούκλα να έχει το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον.

Η Αλεξάντερ, επίσης, δήλωσε ότι η αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών που χρησιμοποιούν τις… υπηρεσίες της κλίνει προς το ασθενές φύλο, ενώ υποστήριξε ότι στην ουσία η εταιρεία της δίνει τη δυνατότητα σε οργισμένους ανθρώπους να διοχετεύσουν νόμιμα και με ασφάλεια το θυμό τους.

Πηγή: topontiki.gr