Έκλεισε το Ελ. Βενιζέλος λόγω κακοκαιρίας - Προβλήματα με τις πτήσεις (pics)

Gazzetta team
Έκλεισε το Ελ. Βενιζέλος λόγω κακοκαιρίας - Προβλήματα με τις πτήσεις (pics)
Επτά πτήσεις έλαβαν οδηγία από τον πύργο ελέγχου να κατευθυνθούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων - Δύο πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες δέκα αναμένεται να φτάσουν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας με σημαντική καθυστέρηση

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει και την Αττική δεν άφησε ανεπηρέαστο και το διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων, «Ελ. Βενιζέλος», καθώς επτά πτήσεις έλαβαν οδηγία από τον πύργο ελέγχου να κατευθυνθούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Δύο πτήσεις ακυρώθηκαν (της Olympic Air, από τα Γιάννενα και τη Μυτιλήνη) και άλλες δέκα πτήσεις αναμένεται να φτάσουν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας με σημαντική καθυστέρηση (ήτοι, μετά τις 23:00).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Ελ. Βενιζέλος», αυτή την ώρα οι καιρικές συνθήκες στα Σπάτα, όπου προηγήθηκε σφοδρή καταιγίδα, αρχίζουν να βελτιώνονται, συνεπώς αναμένεται η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί πλήρως μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Πολύ ισχυροί είναι οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του αεροδρομίου αυτές τις ώρες.

Η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα, ενώ προβλέπονται σχεδόν θυελλώδεις και θυελλώδεις άνεμοι το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη



Πηγή: protothema.gr