Mia Khalifa: Η διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη αποσύρθηκε οριστικά (pics)

Gazzetta team
Mia Khalifa: Η διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη αποσύρθηκε οριστικά (pics)
Η Μια Καλίφα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό. Πέρυσι το PornHub μάλιστα ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη σε αναζητήσεις πρωταγωνίστρια ερωτικών video. Και όλα αυτά παρόλο που η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε πολυ λιγότερες ταινίες από ότι οι συνάδελφοι της.

Η τόσο γρήγορη ανάδειξη της γέννησε ερωτήματα και έγιναν αρκετές «έρευνες» γύρω από το πρόσωπο της.

Γεννημένη στον Λίβανο, μετανάστευσε στις ΗΠΑ με τους γονείς της το 2000, η Μια περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στην στρατιωτική ακαδημία Massanutten στην Βιρτζίνια πριν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελλάδα Πάσο.

Παντρεύτηκε στα 18 και ξεκίνησε την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες στο πολυσυζητημένο την εποχή εκείνη "gonewild", ένα απο τα πιο γνωστά thread στο Reddit. H πρώτη της ταινία "She's Lovin' It And Havin' It Her Way" ανέβηκε στο ερωτικού περιεχομένου site Scoreland τον Οκτώβριο του 2014.

Ταυτόχρονα, ενώ συμμετείχε σε λιγότερα από 10 videos, άρχισε να ανεβάζει τις ταινίες της και τα videos της στην ιστοσελίδα της. Σε ένα μάλιστα από τα video πρωταγωνιστεί μαζί με την θετή της μητέρα σε ένα τρίο.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «πάντα είχα την εξής φαντασίωση: όταν η θετή μου μητέρα μου ανακαλύπτει ότι βγαίνω με αμερικανό πολίτη πανικοβάλλεται ότι δεν θα μου αξίζει. Όποτε της ζητάω να "κάνει" τον σύντροφο μου αρκετά καλό για εμένα, κάτι που θα έκανε κάθε συντηρητική οικογένεια όπως η δική μου. Αρχικά ήμουν πολυ ανήσυχη όταν σκεφτόμουν ότι θέλω να συμμετάσχω σε τρίο με την θετή μου μητέρα, όμως μόλις αυτό έγινε πραγματικοτητα άνοιξε μια πόρτα φαντασιώσεων για εμένα και όλους όσους επισκέπτονται την σελίδα μου και βλέπουν τα πονηρά μυστικά μου!».

Όμως οι προκλήσεις της δεν σταματούν εδώ. Ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί φορώντας την παραδοσιακή μπούργκα έγινε θέμα συζήτησης στις συντηρητικές κοινότητες του Λιβανίου απασχολώντας μεχρι και το BBC, ενω ταυτόχρονα δέχονταν συνεχείς απειλές για την ζωή της από διάφορες μουσουλμανικές οργανώσεις, ακόμα και τον ISIS. Παραδόξως όλα αυτά βοήθησαν την διεθνή της φήμη να εκτοξευθεί!

Πολλοί προσπάθησαν να αναλύσουν το "φαινόμενο" Μια Καλίφα και την υψηλή δημοτικότητας της, αλλα οι περισσότεροι καταλήγουν στο όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η Μια αποτελεί την προσωποποίηση του ταμπού και του απαγορευμένου. Τα βίντεο της με την μπούργκα, τα τατουάζ που έχει με στίχους από τον εθνικό ύμνο του Λιβανου η μουσουλμανική παράδοση (παρόχου που η ίδια είναι χριστιανή) δημιουργούν το αίσθημα του απαγορευμένου και κεντρίζουν το ενδιαφέρον βάζοντας την στο Top3 των αναζητήσεων στο PornHub.

Τον Ιούλιο του 2016 σε συνέντευξη της στην Washington Post ανακοίνωσε ότι έχει πλέον αφήσει "επαγγελματικά" τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας τον τελευταίο χρόνο και ασχολείται μόνο με ερασιτεχνικά video που ανεβάζει κατά καιρούς καθώς θέλει να έχει μια πιο "κανονική" ενασχόληση.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο χώρος αυτός ποτέ δεν της ταίριαζε και ότι ήταν μια φάση της ζωής της που πέρασε και προσπαθεί να ξεχάσει ...