Σαρώνει το «νέο» NES της Nintendo

Gazzetta team
Σαρώνει το «νέο» NES της Nintendo
Τον Ιούλιο και στον απόηχο του Pokemon GO που είχε γίνει τότε η νέα μανία, η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα το Nintendo NES Classic Edition.

Το NES θυμίζει σε πολλούς τα παιδικά τους χρόνια, αλλά απευθύνεται και σε νεότερους. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή σε καταστήματα όπως Best Buy, Game Stop, Target στις ΗΠΑ, αλλά και στο Amazon. Φυσικά έχει ξεπουλήσει παντού ενώ οι επίδοξοι αγοραστές περίμεναν έξω τα καταστήματα πριν ανοίξουν.

Στο Amazon το NES Classic έγινε sold out σε λίγα λεπτά και η σελίδα του προϊόντος κράσαρε λόγω της προσπάθειας μεγάλου αριθμού fans που ήθελαν να αγοράσουν το NES.

Στο eBay υπάρχουν ήδη λίστες που ζητούν εξωφρενικές τιμές χιλιάδων δολαρίων, ενώ σε δημοπρασίες το Nintendo NES Classic Edition φτάνει έως και 600 δολάρια. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια συσκευή με τιμή στα 60 δολάρια, όμως οι αιώνιοι fans φαίνεται είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.

Μέσω tweets η Nintendo διαβεβαίωσε ότι κατά την διάρκεια των γιορτών και τη νέα χρονιά, θα διατεθούν νέα αποθέματα. Από την ζήτηση η Nintendo φαίνεται πως έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήματα μέσα στις γιορτές.

Πηγή: techblog.gr