Οι επώνυμοι Έλληνες που χάρηκαν με την νίκη Τραμπ! (pics & vids)

Gazzetta team
Οι επώνυμοι Έλληνες που χάρηκαν με την νίκη Τραμπ! (pics & vids)
Trumpophilia Alert: 12 χαρούμενες αντιδράσεις Ελλήνων για την εκλογή του Donald Trump

Οι εκλογές έγιναν, ο σοφός αμερικανικός λαός αποφάσισε, και ο Donald Trump θριάμβευσε.

Κάποιοι λένε ότι η ψήφος υπέρ του ήταν περισσότερο μια αντίδραση εναντίον της εντελώς ανεπιθύμητης και συστημικής Hillary, άλλοι λένε ότι ήταν αντίδραση εναντίον των Μέσων που προπαγάνδισαν την υποψηφιότητά της σα να μην υπάρχει αύριο, άλλοι πάλι λένε ότι η πλειοψηφία των εκλογέων απλώς γουστάρει να την κυβερνά ένας πολιτικά αδαής και παρανοϊκός δισεκατομμυριούχος με ρατσιστικές ορμές.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι το ελληνικό ανφάν-γκατέ χάρηκε πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη.

Ας καμαρώσουμε:1

Α στο καλό, δεν την περίμενα με τίποτα αυτή τη σύμπνοια. Είμαστε σίγουροι; Κάτσε να σκουπίσω τα μάτια μου, μήπως θολώνει την όρασή μου κάτι *ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ* οκ, ο Μιχαλολιάκος είναι. Απίστευτο. Συνωμοσιολογία, εθνικισμός, εσωστρέφεια, λαϊκισμός, παράνοια. Δοκιμασμένα συστατικά, ας ετοιμαστούμε σιγά σιγά και για το δικό μας ακροδεξιό πιάτο.


Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, ξεσπαθώνει κατά του <<ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ>> και της <<ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!11!>> επιχαίροντας για τη νίκη του Τραμπ.

Στο κάτω κάτω, καρφί δεν του καίγεται για τους ΚΣΕΝΙ ΠΙΠΩΛ.3screen-shot-2016-11-09-at-6-37-43-pm

Νομίζω αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η γραβάτα-κειμήλιο είναι τόσο προσωπικό δώρο του Donald Trump όσο και το τσιουάουα της Paris Hilton προσωπικό δώρο του Εθνικού Σταρ.

4

Δεν μασάνε από δημοσκοπήσεις και παπαγάλους οι Αμερικάνοι, γι’ αυτό κι έκαναν μια τόσο λελογισμένη επιλογή εξάλλου.

Οι δε ψευτοδημοσκόποι και παπαγάλοι, είναι γνωστό πως έρχονται μαζί σου στο παραβάν και σου πιέζουν το χέρι για να ψηφίσεις ό,τι θέλουν αυτοί.

5

Ακόμη μια απροσδόκητη εκδήλωση χαράς από τον άνθρωπο που στην Ελλάδα είναι για τον Donald Trump ό,τι περίπου ήταν και η Βίσση για τη Madonna το 2000.

6

6-1

ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙΕΤΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΟΥΣΙΑ ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΟΧΑΛΑ ΜΠΥΡΑ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΓΚΕΗΔΕΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΡΑΜΠ ΧΥΜΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΞΕΡΩΓΩ7

Ok, καταλαβαίνω την αλληλεγγύη ανάμεσα στα πολιτικά τρολ που αναρριχώνται στην εξουσία αποκλειστικά και μόνο ως jokes, ωστόσο ούτε καν αυτός έχει τη δύναμη να φτιάξει οικουμενική και να σε βάλει μέσα, Βασίλη.

9

Όταν ο παππούς που θυμάσαι με νοσταλγία εξοικειώνεται με την τεχνολογία και σταδιακά μεταμορφώνεται σε σατανικό cyborg που τρέφεται με gigabytes αγνής κομματικής κακίας.10

Όταν είσαι αριστερή δημοσιογραφάρα και δεν κάνει να πεις ευθέως πόσο χάρηκες που κέρδισε ο ακροδεξιός υποψήφιος, επομένως γράφεις άρθρο με το οποίο λες ότι δεν είναι ότι χάρηκες απλά δεν στεναχωρήθηκες κιόλας. Ηθικό πλεονέκτημα still intact.

Layout 1

Παιδιά, τελικά ήταν τόσο απλό να σωθεί ο πλανήτης, να ειδοποιήσουμε τον Χριστούλη να μην ξανακατέβει <3

12

Είναι πλέον επίσημο, οι προβλέψεις του Παΐσιου είναι περισσότερες από τα comebacks της Ρούλας Κορομηλά.

Πηγή: thecurlysue.com