Χανιά: Διέρρηξαν 18 οχήματα σε μόλις 2 μήνες

Gazzetta team
Χανιά: Διέρρηξαν 18 οχήματα σε μόλις 2 μήνες
Από τις 24 Αυγούστου ως την περασμένη Κυριακή, το «ντουέτο» είχε κλέψει από το εσωτερικό των 18 οχημάτων μετρητά, κάμερες, ipad , ipod , tablet, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας

Σε εφιάλτη για τους οδηγούς που στάθμευαν τα αυτοκίνητά τους στην πόλη των Χανίων είχε εξελιχθεί τους τελευταίους δυο μήνες ένα «δίδυμο» διαρρηκτών που συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Η αξιοποίηση πλάνων που είχαν καταγράψει οι κάμερες καταστημάτων γύρω από τις περιοχές όπου χτυπούσαν ο 31χρονος Αλγερινός και ο 23χρονος Έλληνας συνεργός του, οδήγησε στα ίχνη τους τις έρευνες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και τους εντόπισαν λίγο μετά την 18η κλοπή που διέπραξαν.

Από τις 24 Αυγούστου ως την περασμένη Κυριακή, το «ντουέτο» είχε κλέψει από το εσωτερικό των 18 οχημάτων μετρητά, κάμερες, ipad , ipod , tablet, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Στην κατοχή τους, όμως, βρέθηκαν μόνο χρήματα, ένα κινητό και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr