«Πρωταγωνιστής» σε πάρτι οργίων στη Μόσχα ο Τραμπ;

Gazzetta team
«Πρωταγωνιστής» σε πάρτι οργίων στη Μόσχα ο Τραμπ;
Στη φόρα πιπεράτες πληροφορίες για ροζ πάρτι στη Μόσχα στα οποία φέρεται να συμμετείχε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα

Σε πάρτι οργίων κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα φέρεται να συμμετείχε ο Αμερικανός Μίδας Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό προοδευτικό περιοδικό «Mother Jones» που επικαλείται άγνωστη πηγή.

Την ώρα που η πολιτική του αντίπαλος, Χίλαρι Κλίντον τον κατηγορεί ότι συμπεριφέρεται απαίσια στο γυναικείο φύλο, έρχονται στη φόρα πιπεράτες πληροφορίες για ροζ πάρτι στη Μόσχα στα οποία φέρεται να συμμετείχε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα.


Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό που επικαλείται έναν πρώην κατάσκοπο της Ρωσίας, το Κρεμλίνο τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Τραμπ, τον οποίο και βοηθά να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και τον εκβιάζει προκειμένου να προωθεί τα ρωσικά συμφέροντα εντός των ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι έχουν στο χέρι τον Τραμπ

«Με τι εκβιάζουν όμως τον Τραμπ οι Ρώσοι;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild που αναπαράγει το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού.

Την απάντηση έρχεται να δώσει το επίμαχο άρθρου του Mother Jones», υποστηρίζοντας ότι, οι Ρώσοι έχουν στο χέρι τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο καθώς, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα για δουλειές, ο Τραμπ συμμετείχε σε όργια.

Δυστυχώς, όμως, γι΄αυτόν, οι Ρώσοι φέρονται να έχουν στην κατοχή τους ένα ροζ βίντεο στο οποίο αποκαλύπτονται τα καυτά ερωτικά του παιχνίδια με καλλίγραμμες κυρίες.

Το αμερικανικό περιοδικό επισημαίνει πάντως πως, παρά τις φήμες και τα κουτσομπολιά για την ύπαρξη ροζ ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τραμπ, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Η ιστορία του Mother Jones βασίζεται σε μία πηγή που δεν κατονομάζεται ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, έχει στείλει πολυάριθμα υπομνήματα στο FBI με λεπτομέρειες για τους ισχυρούς δεσμούς του Τραμπ με τους Ρώσους.

Από την πλευρά του, πάντως, το FBI , δεν προέβη σε σχόλιο, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πρώην Ρώσος κατάσκοπος ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ συμμετείχε σε όργια στη Μόσχα

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Mother Jones, η πηγή που καίει τον Τραμπ είναι ένας πρώην κατάσκοπος των FSB ( μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας ), ο οποίος συνέταξε μια έκθεση για τον Ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο, ενώ ο ίδιος εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία. Του ζητήθηκε να ερευνήσει τις συναλλαγές του Τραμπ στη Ρωσία τον περασμένο Ιούνιο. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν τόσο σοβαρό, όπως ο ίδιος επισημαίνει, που έδωσε ένα αντίγραφο της έκθεσής του στο FBI, χωρίς όμως την άδεια του εργοδότη του.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, υπήρχε μια καθιερωμένη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ του επιτελείου του Τραμπ και του Κρεμλίνο με αμοιβαίο όφελος. Η Ρωσία παρείχε στήριξη στον Τραμπ τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια. Στόχος της στήριξης αυτής, η οποία είχε βεβαίως τις "ευλογίες" του Πούτιν, ήταν να ενθαρρύνει τις διενέξεις ακόμη και τις διασπάσεις στη δυτική συμμαχία καθώς επίσης η συνεχής ροή ενημέρωσης από το Κρεμλίνο για του Δημοκρατικούς αντιπάλους του Αμερικανού μεγιστάνα.

Πηγή: protothema.gr