Ενοχλημένη η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα: Διαψεύδουν τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ενοχλημένη η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα: Διαψεύδουν τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του (vid)
Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για την κατάσταση της υγείας του.

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση ότι ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου είναι διασωληνωμένος εδώ και 14 μέρες με έμφραγμα.

Το ρεπορτάζ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/4), επικαλούμενο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, και δημιούργησε αναστάτωση. Ωστόσο, η αδελφή του αγαπημένου τραγουδιστή διέψευσε κατηγορηματικά τις παραπάνω φήμες, λέγοντας πως ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε σταδιακή αποσωλήνωση.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα στην εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA.

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», συμπλήρωσε η αδελφή του 54χρονου τραγουδιστή.

«Ναι, τα διαψεύδω όλα αυτά! Εγώ μιλάω με τους γιατρούς και με κανέναν άλλο! Είναι μια χαρά ο Δημήτρης Κόκοτας και όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα!», πρόσθεσε.