Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο φρουρός του ΑΤ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο φρουρός του ΑΤ (vid)
Ο 48χρονος αρχιφύλακας του ΑΤ των Αγίων Αναργύρων που διαπράχθηκε η δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, είχε προφυλακιστεί.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες που σοκάρουν βλέπουν το φως για την υπόθεση γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Ο 48χρονος αρχιφύλακας που βρισκόταν στο φυλάκιο του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας, όταν δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της η 28χρονη Κυριακή, είχε καταδικαστεί για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση ήταν ο 48χρονος αρχιφύλακας που βρισκόταν στο φυλάκιο.

Την ώρα που έχει παραγγελθεί εισαγγελική έρευνα για τις ενέργειες των αστυνομικών, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που είχαν βάρδια χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο αρχιφύλακας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και αποφυλακίστηκε με βούλευμα το 2023. Εμπλέκεται σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για πλαστογραφίες και για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μαζί με άλλα άτομα.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης. Η αστυνομία τον έβαλε σε διετή διαθεσιμότητα. Αυτός προσέφυγε στο εφετείο, όπου το 2021 ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκισή του. Μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας, όπου και έμεινε 12 μήνες. Το 2023 πήρε βούλευμα για αποφυλάκιση.

Ο 48χρονος συνεχώς έκανε ενστάσεις στα πειθαρχικά με το χαρτί της αποφυλάκισης και επέστρεψε στην αστυνομία. Για την υπόθεση που είχε εμπλακεί το 2014 αθωώθηκε σε όλους τους βαθμούς.