Αδιανόητο: Οι γονείς της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ ενημερώθηκαν 12 ώρες μετά από ρεπόρτερ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο: Οι γονείς της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ ενημερώθηκαν 12 ώρες μετά από ρεπόρτερ (vid)
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται την επιφάνεια για την γυναικοκτονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια από την γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.

Οι γονείς της 28χρονης που δολοφόνησε με μαχαίρι ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, δεν είχαν ενημερωθεί έως σήμερα (2/4) το πρωί ότι το παιδί τους είναι νεκρό, σχεδόν 12 ώρες μετά! Μάλιστα, το έμαθαν από ρεπόρτερ του newsit.gr που τους κάλεσε για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πατέρας της 28χρονης ανυποψίαστος όταν ρωτήθηκε αν είναι συγγενής με την κοπέλα ρώτησε το μικρό της όνομα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι η κόρη του έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Μάλιστα στην συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο, είπε μεταξύ άλλων ότι άκουσε για το έγκλημα χθες το βράδυ αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό ότι είναι το παιδί του και για να μην την ενοχλήσει θα της τηλεφωνούσε σήμερα το πρωί. Επιπλέον, χρειάστηκε η μεσολάβηση της ρεπόρτερ να επικοινωνήσει ο πατέρας με την αστυνομία.

Σημειώνεται, ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών.