Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Απείλησαν ανήλικο ζητώντας του να βγάλει τη φανέλα του Ηρακλή

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Απείλησαν ανήλικο ζητώντας του να βγάλει τη φανέλα του Ηρακλή
Ακόμα ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ανήλικο φίλο του Ηρακλή.

Επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε την Πέμπτης (29/2) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν ανήλικο που φορούσε μπλούζα του Ηρακλή.

Άγνωστοι ακολούθησαν και ακινητοποίησαν ανήλικο αγόρι επί της οδού Αγίας Σοφίας στο κέντρο και με απειλές του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα του Ηρακλή που φορούσε.

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση και την σύλληψη δύο εκ των δραστών του οπαδικού επεισοδίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο σε βάρος 16χρονου, στο κέντρο της πόλης, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δύο (2) δραστών.

Πρόκειται για 20χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, απογευματινές ώρες της 29-02-2024 εντόπισαν τον ανήλικο να κινείται στο κέντρο της πόλης και αφού τον ακολούθησαν, ο ένας εκ των δύο ζήτησε επιτακτικά να του παραδώσει μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της πόλης, απειλώντας τον και εξυβρίζοντάς τον.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».