Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε από το Survivor: Το ποσό που έβαλε στον λογαριασμό της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Έλενα Αμανατίδου αποχώρησε από το Survivor: Το ποσό που έβαλε στον λογαριασμό της (vid)
Σύντομο ήταν το πέρασμα της Έλενας Αμανατίδου από το Survivor, καθώς δεν τα κατάφερε στη χθεσινή (28/2) μονομαχία.

Ακόμα έναν παίκτη τους αποχαιρέτησαν οι Διάσημοι του Survivor. Η Έλενα Αμανατίδου ήταν η γυναίκα που αποχώρησε μετά τη χθεσινή (28/2) δοκιμασία απέναντι στις Κατερίνα Δαλάκα, Μαρία Αντωνά και Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Οι τέσσερις παίκτριες χωρίστηκαν στα δύο και ακολούθησαν δύο διαφορετικές μάχες. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου να παλέψουν μεταξύ τους για μια θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Ο πίνακας έγραψε κάποια στιγμή 3-1 υπέρ της Χρύσας Χατζηγεωργίου για να διατηρηθεί το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχωρεί, σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού, από το Survivor.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» τόνισε, μεταξύ άλλων η Έλενα Αμανατίδου με δάκρυα στα μάτια

Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου

Η Έλενα Αμανατίδου μπήκε στο Survivor μετά από δύο μήνες και παρότι ήταν αρκετά γρήγορη και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες δεν κατάφερε να βρει τους στόχους του παιχνιδιού.

Η αμοιβή της ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα και συνολικά έμεινε τρεις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Συνεπώς έφυγε με 3.000 ευρώ στον λογαριασμό της.

Αναλυτικά η λίστα

Όλγα Πηλιάκη 35.000
Νίκος Γκάνος 35.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Ζωή Ασουμανάκη 6.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Έλενα Αμανατίδου 3.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000