Το ανακοίνωσε ο Λιανός λίγοι το συνδύασαν: «Ποδοσφαιρικός αγώνας με έκπληξη» και άρωμα Ροναλντίνιο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το ανακοίνωσε ο Λιανός λίγοι το συνδύασαν: «Ποδοσφαιρικός αγώνας με έκπληξη» και άρωμα Ροναλντίνιο (vid)
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κάτι μεγάλο θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor.

Για το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας πάλεψαν στο Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/2) με τους Διάσημους να κερδίζουν τους Μαχητές. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες πριν από τον αγώνα για το επεισόδιο της Κυριακής.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε στους παίκτες ότι την Κυριακή θα παίξουν έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό αγώνα, παρουσία και του Ατζούν. Μάλιστα, έκανε λόγο και για μια μεγάλη έκπληξη, η οποία θα είναι ξεχωριστή στο φετινό Survivor.

Η έκπληξη αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ροναλντίνιο, ο οποίος εμφανίστηκε στο τουρκικό Survivor στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσαν οι παίκτες. Να σημειωθεί ότι το τουρκικό Survivor είναι χρονικά πιο μπροστά από τον ελληνικό, επομένως είναι πολύ πιθανό στο επεισόδιο της Κυριακής, η έκπληξη να είναι ο Βραζιλιάνος πρώην άσος.

«Έχω να προϊδεάσω όλους τους παίκτες για το τι θα συμβεί την Κυριακή. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα έχουμε έναν πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα. Διαφορετικό και πολύ ξεχωριστό από ότι έχετε συνηθίσει. Εκεί θα είναι και ο Ατζούν για να παίξει μαζί σας», είπε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός.

«Θα έχουμε ένα πολύ ωραίο έπαθλο για την ομάδα που θα κερδίσει και μία μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη», είπε με νόημα ο παρουσιαστής προσθέτοντας: «Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί δεν μπορώ να το πω σήμερα, αλλά θα είναι κάτι ξεχωριστό για όλο το φετινό Survivor».