Διπλή αποχώρηση στο Survivor: Με αυτά τα χρήματα έφυγαν Πηλιάκη και Γκάνος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Διπλή αποχώρηση στο Survivor: Με αυτά τα χρήματα έφυγαν Πηλιάκη και Γκάνος (vid)
Δύο Διάσημοι αποχώρησαν από το Survivor στο χθεσινό (21/2) επεισόδιο γεμίζοντας με ένα αξιόλογο ποσό τους λογαριασμούς τους.

Απρόσμενη εξέλιξη έκρυβε το χθεσινό (21/2) επεισόδιο στο Survivor καθώς οι τηλεθεατές παρακολούθησαν δύο αποχωρήσεις. Και οι δύο από την ομάδα των Διασήμων.

Λίγο πριν από την μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων (Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Σταμάτης Ταλιαδανός), ο Γιώργος Λιανός έριξε τη «βόμβα» καθώς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι Όλγα Πηλιάκη δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

Στη συνέχεια ακολούθησε η μονομαχία ανάμεσα στους τέσσερις άνδρες. Ο Αλέξης Παπάς και ο Σταμάτης Ταλιαδανός κατάφεραν να κερδίσουν από νωρίς την παραμονή τους. Έτσι, οι δυο παίκτες του Survivor κάθισαν στον πάγκο προκειμένου να παρακολουθήσουν ήσυχοι την συνέχεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νίκο Γκάνο και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, με τον δεύτερο να επικρατεί με 4-2 και να στέλνει στο σπίτι του τον τραγουδιστή.

«Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης πια του Survivor.

Τα χρήματα που πήραν Πηλιάκη και Γκάνος

Το ίδιο ποσό κατάφεραν να συγκεντρώσουν στο Survivor η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος. Οι δύο παίκτες αποχώρησαν έπειτα από 7 εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για κάθε εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο η αμοιβή τους ήταν 5.000 ευρώ. Επομένως κατάφεραν να βάλουν από 35.000 ευρώ ο καθένας στον λογαριασμό του και έγιναν μέχρι στιγμής οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες που αποχώρησαν από το Survivor.

Αναλυτικά η λίστα

Όλγα Πηλιάκη 35.000
Νίκος Γκάνος 35.000
Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Ζωή Ασουμανάκη 6.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000