Τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφουν στην οθόνη: Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά X-Men (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα παιδικά μας χρόνια επιστρέφουν στην οθόνη: Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά X-Men (vid)
Η Marvel έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας το trailer από την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, "X-Men '97

Μετά τις χθεσινές ειδήσεις για το casting του «The Fantastic Four» και το χαμό που έγινε στο διαδίκτυο, η Marvel κυκλοφόρησε σήμερα στο Youtube το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά X-Men.

Η σειρά θεωρείται η συνέχεια της πρώτης σειράς κινουμένων σχεδίων The X-Men: The Animated Series - που κυκλοφόρησε το 1992.

Επίσης, η Disney κυκλοφόρησε την αφίσα και το τρέιλερ για το "X-Men '97" κα αποκάλυψε ότι οι φήμες είναι αληθινές. Συγκεκριμένα η σειρά θα κυκλοφορήσει 20 Μαρτίου στο Disney+.

xmen

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη: «Το "X-Men'97" επιστρέφει ξανά στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του 1990 καθώς οι X-Men, μια ομάδα μεταλλαγμένων που χρησιμοποιούν τα παράξενα χαρίσματά τους για να προστατεύσουν έναν κόσμο που τους μισεί και τους φοβάται, αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση: αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν ένα επικίνδυνο και απροσδόκητο νέο μέλλον».

Στόχος της είναι να τιμήσει την παλιά σειρά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι θα αντιγράψουν το στιλ του '90 και θα φέρουν τους αρχικούς ηθοποιούς να επαναλάβουν τους ρόλους τους. Έτσι , η Marvel αποκάλυψε επίσης τη φωνή του καστ: Ray Chase ως Cyclops, Jennifer Hale ως Jean Grey, Alison Sealy-Smith ως Storm, Cal Dodd ως Wolverine, JP Karliak ως Morph, Lenore Zann ως Rogue , George Buza ως Beast, AJ LoCascio ως Gambit, Holly Chou ως Jubilee, Isaac Robinson-Smith ως Bishop, Matthew Waterson ως Magneto και Adrian Hough ως Nightcrawler.