Σε ένα βράδυ έγινε must: Οι χρήστες του Netflix παροτρύνουν τον κόσμο να παρακολουθήσει το νέο ντοκιμαντέρ (vid)

Σε ένα βράδυ έγινε must: Οι χρήστες του Netflix παροτρύνουν τον κόσμο να παρακολουθήσει το νέο ντοκιμαντέρ (vid)
Το τελευταίο ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων του Netflix εξερευνά την ιστορία «ενός διεστραμμένου ερωτικού τριγώνου» που προέκυψε μετά από ένα «ταίριασμα» σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Κάθε τόσο βγαίνει και μια νέα ταινία στο Netflix που ξεσηκώνει τους χρήστες, με τις δεκάδες κριτικές να προκαλούν αναστάτωση στις ομαδικές κα όχι μόνο συζητήσεις.

Εχθές (08/02) ανέβηκε στην πλατφόρμα streaming ένα νέο ντοκιμαντέρ που πολύ γρήγορα έγινε must και έχει ήδη καθηλώσει τους θεατές, οι οποίοι το αποκαλούν ως το «απόλυτο mind f**k».

netflix

Σύμφωνα με το people, το «Lover, Stalker, Killer» περιγράφει λεπτομερώς πώς ο Dave Kroupa γνώρισε δύο γυναίκες μέσω εφαρμογής, αλλά σύντομα αυτές οι γνωριμίες είχαν τρομακτικές συνέπειες, με τον άνδρα να ζει έναν πραγματικό εφιάλτη.

Ο Dave είχε βγει από μια μακροχρόνια σχέση όταν αποφάσισε να «βουτήξει» στον κόσμο των διαδικτυακών ραντεβού.

Ο Αμερικανός αρχικά γνώρισε μια ανύπαντρη μητέρα , αλλά αφού έβλεπαν τακτικά ο ένας τον άλλον, της είπε ότι δεν ήταν έτοιμος να δεσμευτεί. Αργότερα, γνώρισε μια άλλη ανύπαντρη μητέρα, την Cari Farver, όταν μπήκε στο συνεργείο του για να φτιάξει το αυτοκίνητό της. Αυτή τη φορά, ένιωσε κάτι διαφορετικό.

Αφού βγήκαν μερικά ραντεβού, η Cari πήγε στο σπίτι του Dave και όταν έφυγε βρήκε απέξω την Liz, η οποία ισχυρίστηκε ότι περνούσε για να πάρει τα πράγματά της.

Αυτή η συνάντηση οδήγησε στη συνέχεια σε ένα «διεστραμμένο, τραγικό ερωτικό τρίγωνο που έθεσε σε κίνδυνο τον Dave και όλους όσους συναναστρεφόντουσαν μαζί του».

1

Μετά από εβδομάδες σχέσης με την Cari, εκείνη για κάποιον ανεξήγητο λόγο εξαφανίστηκε. Το πιο τρελό ήταν ότι παρέμεινε σε επαφή με τον μηχανικό, στέλνοντάς του απειλητικά μηνύματα. Η ιστορία γίνεται πολύ πιο σκοτεινή καθώς χρόνια αργότερα διαπιστώθηκε ότι η Cari είχε δολοφονηθεί.

Οι τηλεθεατές ήδη παραληρούν γι' αυτό το ντοκιμαντέρ και γράφουν στο Twitter: «Omgg yall gotta watch lover, stalker, killer on Netflix».