Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά

Επιμέλεια: Newsroom
Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος στον επικήδειο λόγο αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά.

Σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, η οποία ξεκίνησε στις 12:35.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετούν.

Γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή ήρθαν να τον αποχαιρετήσουν στο λαϊκό προσκύνημα. Ανάμεσα τους, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου, μεταξύ άλλων.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περίπου 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να τον αποχαιρετήσουν.

@Photo credits: eurokinissi