Ρίγη συγκίνησης κατά την άφιξη της σορού του Καρρά: «Αθάνατος Βασιλάρα, είσαι παντού» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ρίγη συγκίνησης κατά την άφιξη της σορού του Καρρά: «Αθάνατος Βασιλάρα, είσαι παντού» (vid)
Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά, έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/12) πλήθος θαυμαστών και φίλων του Βασίλη Καρρά έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη μετά στις 12:00 στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, έφτασε το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά, με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος να φωνάζει «Αθάνατος Βασιλάρα», «Είσαι παντού» και «Άξιος».

Η απίστευτα μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου οδήγησε την οικογένεια σε αλλαγές στον αρχικό προγραμματισμό, τόσο του λαϊκού προσκυνήματος (αρχικά είχε ανακοινωθεί 9-13.00), όσο και των σχεδίων και την κηδεία και την ταφή του εκλιπόντος αύριο Τετάρτη, στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδας, η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη (και όχι στην Καβάλα) στις 12.30 το μεσημέρι, στην Αγία Σοφία.

@Photo credits: eurokinissi