Συντετριμμένος ο Πλιάτσικας για τον θάνατο του Καρρά: «Αν δεν ήταν ο Βασίλης δεν ξέρω αν θα ξεκινούσαν οι Πυξ Λαξ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συντετριμμένος ο Πλιάτσικας για τον θάνατο του Καρρά: «Αν δεν ήταν ο Βασίλης δεν ξέρω αν θα ξεκινούσαν οι Πυξ Λαξ» (vid)
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τόνισε ότι ο Βασίλης Καρράς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ.

Συντετριμμένος δήλωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο MEGA στην είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο μουσικός των Πυξ Λαξ μίλησε για το πόσο καθοριστική ήταν η συνεργασία τους την εποχή που το συγκρότημα έκανε τα πρώτα του βήματα.

Το 1993 οι Πυξ Λαξ και ο Βασίλης Καρράς συνεργάστηκαν με το τραγούδι «Άσ την να λέει», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία και εκτόξευσε τη φήμη του συγκροτήματος.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά ανέφερε: «Είμαστε συντετριμμένοι! Εγώ προσωπικά με τον Βασίλη ήμουν πάρα πολύ δεμένος, γιατί αισθάνομαι, όπως και ο Μπάμπης (Στόκας) ότι ο Βασίλης έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο ξεκίνημά μας. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν ξέρω αν θα ξεκίναγε η μπάντα (Πυξ Λαξ) αυτή. Η τόσο μεγάλη αγάπη που έδινε στους ανθρώπους που ήταν γύρω του, πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος, πράγματα που τα κρατούσε μόνο για τον εαυτό του».