Ξεκινήστε νωρίς για ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη

Newsroom
Ξεκινήστε νωρίς για ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη
Λόγω της κίνησης που υπάρχει από την απεργία στα ΜΜΕ, όσοι είναι να πάνε στους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πρέπει να ξεκινήσουν νωρίτερα.

Οι μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις που υπάρχουν σήμερα σε όλη την χώρα για το νέο εργατικό νομοσχέδιο, αναγκάζουν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τα σημερινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, να αναπροσαρμώσουν το πρόγραμμά τους.

Η κίνηση στους κεντρικούς και όχι μόνο, δρόμους της Αθήνας είναι ιδιαιτέρως αυξημένη λόγω της απουσίας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και όσοι κυκλοφορούν το κάνουν με τα δικά τους οχήματα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος να φτάσει στον προορισμό του.

Για αυτό, όσοι είναι να βρεθούν το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καλό θα ήταν να ξεκινήσουν νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα για την ακρίβεια, προκειμένου να μην καθυστερήσουν και να είναι στην ώρα τους στο γήπεδο.

Βλέπετε δεν μιλάμε για έναν μικρό αριθμό φιλάθλων, καθώς σε Μαρούσι και Φάληρο, αναμένεται να βρεθούν περίπου 100.000 άνθρωποι. Μπορεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ να είναι στις 19:45 και αυτός του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ στις 22:00, όμως οι δρόμοι που θα οδηγούν εκεί θα είναι ήδη επιβαρυμένοι...