Καταγγελία πως της απαγόρευσαν να παρκάρει έξω από beach bar επειδή δεν ήταν πελάτισσα: «Θα είναι σκασμένα τα λάστιχά σου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καταγγελία πως της απαγόρευσαν να παρκάρει έξω από beach bar επειδή δεν ήταν πελάτισσα: «Θα είναι σκασμένα τα λάστιχά σου» (vid)
Όπως εξήγησε, πρόκειται για έναν δημόσιο χώρο μέσα σε χωράφια και όχι για ιδιωτικό πάρκινγκ.

Μια γυναίκα κατήγγειλε πως της απαγόρευσαν να παρκάρει έξω από beach bar στην Καβάλα, επειδή δεν ήταν πελάτισσα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας στο Open, ήταν ήδη τα παιδιά της εκεί, πήγε εκείνη να παρκάρει απ' έξω και της το απαγόρευσαν.

«Δεν μου το απαγόρευσαν απλά, δεν μου είπαν "δεν μπορείτε να το αφήσετε εδώ" και να γίνει μια πολιτισμένη συζήτηση. Όταν τους είπα ότι έχω δυο μικρά παιδιά και λόγω των ημερών δεν βρήκα να αφήσω το αυτοκίνητο, γινόταν χαμός στο συγκεκριμένο σημείο. Τους ζήτησα να με αφήσουν. Τους είπα "σας παρακαλώ αφήστε με, δεν θα αργήσω πολύ", με θράσος ο υπάλληλος μου είπε "Αν το αφήσεις και φύγεις, όταν θα γυρίσεις, θα είναι σκασμένα τα λάστιχά σου". Μετά από αυτό κάλεσα την αστυνομία, με παρέπεμψε στο αστυνομικό τμήμα της νέας Περάμου, το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή. Μου είπαν τα δικαιώματά μου, όσον αφορά αν μπορώ να κάνω μήνυση και τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μου είπε ο αστυνομικός υπάλληλος ότι θα τους κάνει μια σύσταση τηλεφωνική», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

«Δεν είναι απλά πρακτικές νύχτας, αναρωτήθηκα αν το έχει ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Στην συζήτηση είπα στον υπάλληλο, πόσο έχει ένας καφές; Να σας πληρώσω, δεν θα έρθω, επειδή η οικογένειά μου ήταν με ομπρέλες, σε ελεύθερη παραλία. Πόσο είναι ένας καφές, να σας πληρώσω και αφήστε με σας παρακαλώ να αφήσω το αυτοκίνητο, τους είπα. Εκείνος δεν δεχόταν με τίποτα και μετά ήρθε ένας άλλος υπάλληλος, ευγενέστατο παιδί και μου είπε "πλήρωσε", έχω και το απόκομμα "να πούμε ότι το άφησες εδώ". Πλήρωσα 7 ευρώ. Δεν είναι καν πάρκινγκ. Είναι δημόσιος χώρος, είναι χωματόδρομοι μέσα σε χωράφια. Δεν είναι ένα ιδιωτικό πάρκινγκ που εγώ πήγα με το αυτοκίνητό μου να το αφήσω δωρεάν...», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.