Η Lisa Ann στο Gazzetta: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η Ελλάδα!» (vid)

Η Lisa Ann στο Gazzetta: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η Ελλάδα!» (vid)
Στην κάμερα του Gazzetta μίλησε η Lisa Ann, η οποία αποδείχθηκε αρκετά καλά ενημερωμένη στα θέματα του NBA.

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η διάσημη πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Lisa Ann, καθώς θα δώσει το παρών στο φετινό EROTICArt Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι.

H Lisa Ann μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και προέβλεψε ποια ομάδα θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο στο ΝΒΑ.

«Γεια σας! Είμαι η Lisa Ann! Βρίσκομαι στην Αθήνα για το Erotic Art Festival και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μιλήσω για ΝΒΑ μαζί σας!

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε το ΝΒΑ είναι το αγαπημένο μου. Με ρωτάτε αν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Δεν έχω κάποια αγαπημένη ομάδα.

Ακολουθώ τους παίκτες, οπότε αν σε ένα παιχνίδι συμμετέχει ένας παίκτης που μου αρέσει, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στη σεζόν, παρακολουθώ το συγκεκριμένο ματς.

Όδο για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Θα πω οι Νάγκετς στα 5 παιχνίδια.

Με ρωτάτε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φυσικά! Ο Γιάννης, ο ήρωάς σας στην Ελλάδα πρωταγωνιστεί διαρκώς και παντού στο ΝΒΑ. Ένας σπουδαίος παίκτης. Μια σπουδαία παρουσία για το πρωτάθλημα κι ο κόσμος τον αγαπάει. Ο Γιάννης «ξεπουλάει» σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Είμαι πολύ ενθουσιαμένη που βρίσκομαι εδώ όπου προήλθε το όνομα «Greek Freak». Το «Greek Freak» δεν τον τινά όσο θα έπρεπε... Είναι ο Γιάννης, είναι η Ελλάδα! Είναι δυνατός, ένας πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του. Ακόμη και τα αδέλφια του είναι επίσης, στο ΝΒΑ και ασχολούνται με τον αθλητισμό. Πολύ σπουδαίες καριέρες για όλους!

Ελπίζω να σας δω όλους αυτό το Σαββατοκύριακο στο Erotic Art Festival. Περιμένω να σας συναντήσω, να βγάλουμε φωτογραφίες και να μοιραστούμε χαμόγελα! Να έχετε μια καλή μέρα!».

@gazzetta.gr 💥 Η Lisa Ann στο #Gazzettagr για το #NBA και τον #GiannisAntetokounmpo 🇬🇷 🏀 #foryou #foryourpage #foryoupage #tiktokgreece #lisaan #antetokounmpo #greekfreak #greece ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr