Έξαλλη γυναίκα χτύπησε λυσσαλέα 13χρονο κορίτσι μέσα στο λεωφορείο επειδή αρνιόταν να χαμηλώσει τη μουσική (vid)

Newsroom
Έξαλλη γυναίκα χτύπησε λυσσαλέα 13χρονο κορίτσι μέσα στο λεωφορείο επειδή αρνιόταν να χαμηλώσει τη μουσική (vid)
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Δυτικό Λονδίνο όταν μια γυναίκα άρχισε να γρονθοκοπεί μια έφηβη κοπέλα επειδή δεν χαμήλωνε τη μουσική.

Αυτή είναι η στιγμή που μια ενήλικη γυναίκα φέρεται να «γρονθοκόπησε και να κλώτσησε» μια 13χρονη μαθήτρια στο λεωφορείο σε έναν καβγά για τη μουσική που έπαιζε στο τηλέφωνό της.

Τα πλάνα, τα οποία ήρθαν στο φως την Τρίτη(21/02), δείχνουν το ζευγάρι να διαφωνεί πριν η ενήλικη επιτεθεί στην έφηβη και φαίνεται να χτυπάει το κεφάλι της στο παράθυρο όσο τσακώνονται.

Υποστηρίζεται ότι αυτό συνέβη αφού η γυναίκα απαίτησε από την έφηβη να χαμηλώσει τη μουσική που έπαιζε στο τηλέφωνό της ενώ επέστρεφε από το σχολείο στο Ίλινγκ, δυτικά Το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 3 Φεβρουαρίου, έλαβε χώρα μπροστά στους σοκαρισμένους επιβάτες του λεωφορείου X140 στην Church Road, Northolt, οι οποίοι ακούγονται να λαχανιάζουν όταν η γυναίκα αντιμετωπίζει το κορίτσι.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία αναφέρει ότι ερευνά τι συνέβη και αναζητά τη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20 ή 30.