Το τρέιλερ του Netflix για τις σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα: Ανάμεσά τους και το Maestro (vid)

Newsroom
Το τρέιλερ του Netflix για τις σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα: Ανάμεσά τους και το Maestro (vid)
Πότε αναμένεται να προβληθεί η σειρά από το Netflix.

Το Netflix Greece δημοσιοποίησε το τρέιλερ με τις σειρές που αναμένεται να δούμε στην χώρα μας τον Δεκέμβριο, ανάμεσα στις οποίες είναι και το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Μάλιστα σύμφωνα με το τρέιλερ, η σειρά αναμένεται να προβληθεί από την δημοφιλή πλατφόρμα στην χώρα μας, στις 19 Δεκεμβρίου. Είναι ευκαιρία για όσους έχουν χάσει κάποια από τα επεισόδια ή δεν έχουν ξεκινήσει να το βλέπουν και θέλουν, να το παρακολουθήσουν από την αρχή.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά από το MEGA TV.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Ορέστη που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Οι συντελεστές του «Maestro»:

  • Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
  • Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
  • Παραγωγός: Mega
  • Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.