Βρετανός αστυνομικός έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο η κοπέλα του και ότι πέθανε για να γλιτώνει υπηρεσίες και να παίρνει άδειες

Newsroom
Βρετανός αστυνομικός έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο η κοπέλα του και ότι πέθανε για να γλιτώνει υπηρεσίες και να παίρνει άδειες
Το ψέμα ήταν παρατεταμένο για να έχει -όχι μόνο άδειες- αλλά και ειδικά προνόμια, όπως μειωμένο και ευέλικτο ωράριο.

Τον Θεό του δεν έχει ένας Βρετανός αστυνομικός, ο οποίος προκειμένου να παίρνει άδεια από τη δουλειά του και να να έχει ειδικά προνόμια είπε ένα ανεκδιήγητο και φριχτό ψέμα.

Όπως αναφέρει η Guardian, ο αστυνομικός είπε ότι έπρεπε να πάρει άδεια γιατί πέθανε η κοπέλα του από την επάρατη νόσο. Το μόνο που κατάφερε βέβαια ήταν να ξεμπροστιαστεί και να απαλλαχθεί μια και καλή (και δια παντός) από τη δουλειά του.

Το όνομά του Χάρι Σάρκαρ, με υπηρεσία στο τμήμα των δυτικών Μίντλαντς. Αράδιασε αυτό το απαίσιο ψέμα, για να πάρει άδεια, το οποίο είχε ξεκινήσει καιρό πριν. Παρουσίαζε μια φανταστική κοπέλα στους συναδέλφους του, με φανταστική αρρώστια, ώστε να ενισχύει το χονδροειδές ψέμα του και να γίνεται πιστευτός. Φυσικά, στο τέλος του ψέματος παρουσίασε και μία φανταστική-ψεύτικη κηδεία.

2

Γιατί όλα αυτά; Δεν είχε μόνο τις άδειες που επιθυμούσε, αλλά και ειδικά προνόμια. Όπως μειωμένο και ευέλικτο ωράριο, το να γλιτώνει υπηρεσίες με πρόφαση ότι πάει να δει την άρρωστη κοπέλα του ή να την πάει στο γιατρό κτλ.

Η βρετανική ανεξάρτητη εφημερίδα σημειώνει μάλιστα πως εκείνη την περίοδο η υπηρεσία του υπέφερε από τρομερές ελλείψεις προσωπικού λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού και πολλών ακόμη αστυνομικών που είχαν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα.

Η απάτη του Χάρι Σάρκαρ κράτησε για μια «παρατεταμένη χρονική περίοδο», σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά. Βέβαια, όταν αποκαλύφθηκε, όχι μόνο αποπέμφθηκε από το αστυνομικό σώμα, αλλά του απαγορεύτηκε να εργαστεί ξανά σε αυτό.