«Αν ο σύντροφός σας έχει αυτή την εφαρμογή… σας απατά» προειδοποιεί influencer (vid)

Newsroom
«Αν ο σύντροφός σας έχει αυτή την εφαρμογή… σας απατά» προειδοποιεί influencer (vid)
TikToker προκαλεί αναστάτωση στα ζευγάρια.

Ένας influencer του TikTok προειδοποίησε τους ακόλουθους του για μία άγνωστη εφαρμογή στα κινητά, για την οποία το ζευγάρι τους θα πρέπει να ανησυχεί. Γιατί; Όπως εξηγεί, σημαίνει πως κάνει τις αταξίες του/της και μάλλον απατά τον ή την σύντροφό του.

Η εν λόγω εφαρμογή είναι μια… αριθμομηχανή. Θα πείτε τώρα, «μα καλά όλα τα τηλέφωνα έχουν αριθμομηχανή», ωστόσο εκεί είναι η παγίδα. Αφού έχει ήδη στο κινητό του/της, τι θέλει και μια δεύτερη αριθμομηχανή;

Ο TikToker @nuggetonair ανέφερε στο βίντεό του: «Αν βγαίνετε ραντεβού με έναν άντρα και μπείτε στο τηλέφωνό του και πληκτρολογήσετε τη λέξη αριθμομηχανή και έχει δύο εφαρμογές αριθμομηχανής, τότε σας απατά».

@nuggetonair #cheating #datingadvice #dating #cheaters #cheat #datingtips #datingexpert #datinglife #relationship #realtionships #relationshipadvice #relationshiptips #relationshipproblems #datingproblems ♬ original sound - Nugget

Εξήγησε δε πως η ονομασία είναι Calculator# Hide Photos Video και η εφαρμογή χρησιμοποιείται για την απόκρυψη περιεχομένου και την αποθήκευση πολυμέσων που θέλουμε να μείνουν κρυφά. Το εικονίδιο είναι πανομοιότυπο με την εφαρμογή αριθμομηχανής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, «αποκρύπτει φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, κωδικούς πρόσβασης, σημειώσεις, επαφές κτλ.».

2

Σύμφωνα με το TikToker, η επιπλέον αριθμομηχανή είναι συχνά «ένα μυστικό άλμπουμ γυμνών φωτογραφιών».

Φυσικά όλο αυτό, προκάλεσε ένα καταιγισμό σχολίων για την «αριθμομηχανή», καθώς πολλούς τους έβαλε σε υποψίες.