Η καλοσύνη των ξένων

Η καλοσύνη των ξένων

Ο Αντώνης Πανούτσος διαβάζει ότι η κομισιόν ετοιμάζει σχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση με το προσφυγικό και σκέφτεται ότι το «η καλοσύνη των ξένων» από αυτοβιογραφία του Τατσόπουλου έγινε κεφάλαιο της ιστορίας.

Μοιάζει μακρινή αλλά από την απειλή του Πάνου Καμμένου «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» έγινε πριν 10 μήνες. Το αντικείμενο ήταν να χρησιμοποιηθεί το μεταναστευτικό σαν μοχλός πίεσης στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Δέκα μήνες αργότερα η μόνη ελπίδα της Ελλάδας να αποφύγει την «ανθρωπιστική κρίση» - που όλοι το λένε και κανένας δεν εξηγεί τι εννοεί - είναι η κομισιόν. Η οποία λέει ότι ετοιμάζει σχέδιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης χωρίς να προσθέτει κάτι συγκεκριμένο.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν θα ήταν πιο σωστό ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι ο ίδιος αδυνατεί να τα λύσει και η τρόικα θα αναλάβει τις μεταρρυθμίσεις, το ΝΑΤΟ τα σύνορα και η κομισιόν το προσφυγικό ; Μέσα σε 5 μήνες το «H καλοσύνη των ξένων» από βιογραφία του Τατσόπουλου έγινε κεφάλαιο της ελληνικής ιστορίας.

 

Δήλωση-σοκ Καμμένου: «Αν Βερολίνο και Βρυξέλλες συνεχίσουν το bullying στην Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές»