«Ματς σημαντικά για το μέλλον μας»!

«Ματς σημαντικά για το μέλλον μας»!

Gazzetta team
«Ματς σημαντικά για το μέλλον μας»!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση για Σκωτία και τους τόνισε την σημασία των αγώνων με την Μάδεργουελ!

Ο εμπνευστής και ισχυρός άνδρας της Συμμαχίας μιλώντας στους «πράσινους» τόνισε: «Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Είμαστε όλοι ένα... Ο κόσμος, η διοίκηση και εσείς.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Αυτά τα ματς είναι πάρα πολύ σημαντικά για το μέλλον της ομάδας, κάτι που φυσικά επηρεάζει και εσάς. Είναι πολύ κρίσιμα και η πρόκριση περνάει μόνο από τα πόδια σας. Είστε καλύτεροι και πρέπει να το δείξετε».

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Αλαφούζος, είπε: «Παίξτε για τον Παναθηναϊκό, για την βαριά φανέλα που έχει, για τα εκατομμύρια του κόσμου και φυσικά για τους εαυτούς σας. Δώστε τα όλα... Κάντε το καθήκον σας και πάρτε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στην πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα