Doha 2019: Το ευχαριστώ από καρδιάς της Πριβιλέτζιο

Αντώνης Πατσούρας
Doha 2019: Το ευχαριστώ από καρδιάς της Πριβιλέτζιο

bet365

Το μήνυμα της Γκλόρια Πριβιλέτζιο για την αγάπη του κόσμου μετά από την μεγάλη της προσπάθεια στον μαραθώνιο.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο συγκίνησε με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Τερμάτισε στον πρώτο νυχτερινό μαραθώνιο με αφόρητη ζέστη και υγρασία που σε "διέλυε". Η πρωταθλήτρια μας έσφιξε τα δόντια στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της και τερμάτισε.

Αυτή η κοπέλα που σε κερδίζει με το χαμόγελο της και την αγάπη της για τον αθλητισμό και τη ζωή είναι παράδειγμα για όλους.

Σ' αυτούς τους όλους, στον κόσμο που γέμισε το κινητό και τα social media της, με μηνύματα έστειλε την αγάπη της και εξήγησε τι έζησε στην Ντόχα.

«Ίσως ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου! Οι συνθήκες δεν σου επέτρεπαν να κυνηγήσεις χρόνους παρά μόνο να βρεις τρόπο να επιβιώσεις. Όποιος ήταν Ντόχα καταλαβαίνει!... Ίσως αυτό που μας ταλαιπώρησε πιο πολύ απ'όλα ήταν η δυσκολία αναπνοής. Είμαι ικανοποιημένη που παρά τις αρνητικές μου σκέψεις από την αρχή, η εκπροσώπηση της χώρας μου και η στήριξη των δικών μου ανθρώπων στον αγώνα μου με οδήγησαν στον τερματισμό!

Ανακάλυψα μια επιπλέον δύναμη του εαυτού μου. Ευχαριστώ τον σύλλογο μου #gsglyfadas που είναι πάντα στο πλευρό μου, τους προπονητές μου: Γιάννης Περίφανος και Μανώλη Χατζο, τον χορηγό μου PwC Greece που με στηρίζει, τον εργοφυσιολόγο μου Costas Bardis και όλους όσους είναι κοντά μου καθημερινά και μου δίνουν δύναμη!», έγραψε η Γκλόρια.

 

Τελευταία Νέα