Περισσότεροι από 30.000 αθλητές συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Κίνας! (vid)

Gazzetta team
Περισσότεροι από 30.000 αθλητές συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Κίνας! (vid)

bet365

Ο Robert Kiplimo Kipkemboi «σπάει» το ρεκόρ στον LiuPanShui Summer International Marathon!

Περισσότεροι από 30,000 αθλητές συμμετείχαν του LiuPanShui Summer International Marathon που έλαβε χώρα στην Κίνα στις 28 Ιουλίου.

Οι αθλητές προέρχονταν από 11 χώρες, ανάμεσα τους η Τανζανία, η Αυστραλία, η Γαλλία και η Ρωσία και διαγωνίστηκαν στην πόλη LiuPanShui.

Η διαδρομή του αγώνα φέτος περιλάμβανε το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης με τον κόσμο να έχει μαζευτεί στους δρόμους και πολλούς εθελοντές να προσφέρουν τη βοήθεια τους στους αθλητές.

Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες event που διεξάγεται εδώ και 6 χρόνια και πλέον αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στην Κίνα.

Ο αθλητής Robert Kiplimo Kipkemboi από την Κένυα, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ στην κατηγορία του με χρόνο 2:14:58 και να φτάσει στην κορυφή. Στις γυναίκες η Eunice Chebichii Chumba κέρδισε το χρυσό με χρόνο 2:32:25 και αντίστοιχα, έσπασε κι αυτή το ρεκόρ στην κατηγορία της.

Με ρομαντισμό έκλεισε ο αγώνας όταν ο Guang Yiusheng έκανε πρόταση γάμου στην κόπελα του καθώς τερμάτισε!! Η τελετή λήξης ήταν γεμάτη ενθουσιασμό ενώ το πλήθος περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα του 2020!

 

Τελευταία Νέα