Τεντόγλου: Πρωταθλητής Ευρώπης με Παγκόσμια επίδοση (vid)

Gazzetta team
Τεντόγλου: Πρωταθλητής Ευρώπης με Παγκόσμια επίδοση (vid)

bet365

O Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα στα 8.38μ. επίδοση που είναι η καλύτερη στον κόσμο φέτος.

Στα 19 του αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο. Ηταν φαβορί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το απέδειξε στην Σκωτία! Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου με παγκόσμια επίδοση!

Ο 20χρονος άλτης στο πέμπτο του άλμα απογειώθηκε στα 8.36μ. και πέρασε τον Σουηδό, Νίλσον Μόλντερ ο οποίος με άλμα στα 8.17μ. ήταν μπροστά του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως είναι ο καλύτερος στο μήκος στην Ευρώπη. Παρά την πρώτη του άκυρη προσπάθεια, στην δεύτερη του πήδηξε στα 8.12μ. Στην τρίτη του έκανε άκυρη και στην τέταρτη έφτασε στα 8.16μ. μόλις ένα εκατοστό πίσω από τον Σουηδό.

Ομως στο πέμπτο άλμα έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος άλτης στην Ευρώπη στο μήκος. Με άλμα στα 8.38μ. πέρασε πρώτος σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο! Ο Νίλσον Μόλντερ δεν τον πέρασε στο τελευταίο άλμα, ο Τεντόγλου δεν δοκίμασε έκτη προσπάθεια κι έτσι ο 20χρονος μας χάρισε το πρώτο χρυσό στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα