Εκπληκτική η Γκούσιν στο ΣΕΦ έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο!

Αντώνης Πατσούρας
Εκπληκτική η Γκούσιν στο ΣΕΦ έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο!

bet365

Η Τατιάνα Γκούσιν ξεπέρασε το 1,94 και έγραψε ιστορία στο ΣΕΦ.

Με άλμα στα 1,94μ η Τατιάνα Γκούσιν έγινε το πρόσωπο της 1ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Η σπουδαία αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου με την επίδοση της στο ύψος έπιασε το όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα!

Η Γκούσιν μπήκε στον αγώνα με μια ενόχληση στον γλουτιαίο, που ωστόσο δεν φάνηκε ικανή να την κρατήσει χαμηλά. Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της στα 1,80 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και συνέχισε με έγκυρη προσπάθεια στα 1,85 μ. και 1,90 μέτρα.

Στη συνέχεια επέλεξε να δοκιμάσει στα 1,94 μ., ύψος που ξεπέρασε με τη δεύτερη, ενώ έπειτα θέλησε να δει για πρώτη φορά σε αγώνα τα 2,00 μέτρα.

"Ξεκίνησα με μια ενόχληση στο γλουτιαίο. Στην αρχή αποφάσισα να κάνω το άλμα που θα μου δώσει τη νίκη και θα φύγω. Όταν πέρασα το 1,85 μ. είπα κάτι γίνεται εδώ. Είμαι καλά και μπορώ να πάω ψηλά. Κι έτσι έγινα. Είναι ωραία η αίσθηση στα 2,00 μέτρα. Δεν έβαλα τον πήχη γιατί περίμενα να το περάσω, ωστόσο ήθελα να δω πως είναι να ανεβαίνεις τόσο ψηλά. Από εδώ και πέρα αυτό που ενδιαφέρω είναι να δουλέψω ακόμη περισσότερο σε επίπεδο τενχικής", είπε η πρωταγωνίστρια.

 

Τελευταία Νέα