Ο Ισίδωρος Κούβελος υποστηρίζει τη Βούλα Παπαχρήστου

Gazzetta team
Ο Ισίδωρος Κούβελος υποστηρίζει τη Βούλα Παπαχρήστου

bet365

Εναν επιπλέον σύμμαχο βρήκε η Βούλα Παπαχρήστου σε όσα ακούστηκαν για ένα παλιότερο ρατσιστικό σχόλιο. Πρόκειται για τον Ισίδωρο Κούβελο, τον άνθρωπο που την είχε αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος ήταν αρχηγός αποστολής στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και τότε πήρε την απόφαση σε συννενόηση με την ΕΟΕ να την αποκλείσει από την ομάδα, για το σχόλιο της στα social media: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!:»

Ο Ισίδωρος Κούβελος απάντησε σε μία ανάρτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου στην οποία σημειώνει οτι ο φασίστας είναι φασιστας και κανένα μετάλλιο δεν τον ξεπλένει και έγραψε:

Ανδρέα εγώ την είχα αποβάλει τότε από την αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012. Η πραγματικότητα είναι ότι είχε παρασυρθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς η ίδια να έχει τέτοιες απόψεις . Μετάνοιωσε για αυτό έκτοτε έχει αλλάξει και είναι μια αθλητρια μοντελλο αλλα και μητέρα με ήθος και άριστη συμπεριφορά . Μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο οριστικά και αμετάκλητα για κάποιο λάθος που έκανε στο παρελθόν και για το οποίο μετάνοιωσε και έκανε στροφή ώστε σήμερα να θεωρείται υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου . Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να τα πω ώστε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια . Η Βουλα ξαναγεννήθηκε και για αυτό έφτασε στην κορυφή διαφορετικά θα είχε μείνει στο επίπεδο εκείνων που της έγραψαν το χυδαίο κείμενο και το σήκωσαν στην σελίδα χωρίς η ίδια να έχει αντίληψη και άποψη για το θέμα !!

Και λίγο μετά πρόσθεσε σε όσους σχολίαζαν οτι δεν έχει αποκηρύξει τις απόψεις της; Είχε ζητήσει συγγνώμη άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν ήταν δικές της απόψεις . Κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι την χρησιμοποίησαν εκμεταλευόμενοι μια πρόσκαιρη κατάσταση που η ίδια αποκήρυξε μόλις κατάλαβε που την οδηγούσαν . Ας μην καταδικάζουμε λοιπόν έτσι έναν νέο άνθρωπο για κάποιο λάθος του παρελθόντος . Όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας.

 

Τελευταία Νέα