Φιλιππίδης και Μπανιώτης αγωνίζονται στη Μαδρίτη

Φιλιππίδης και Μπανιώτης αγωνίζονται στη Μαδρίτη

Φιλιππίδης και Μπανιώτης αγωνίζονται στη Μαδρίτη

Ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Κώστας Μπανιώτης θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στο Challenge της IAAF στην Μαδρίτη, απόψε το βράδυ.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Οι δύο αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της Ευρώπης και μέσα από τον συναγωνισμό να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος τον χειμώνα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία του IAAF World Indoor tour, έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του, ύστερα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον περασμένο Μάρτιο. Ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης τον χειμώνα του 2016 στο Βελιγράδι έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,55 μ. και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ακόμη υψηλότερα. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει ακόμη ο Γερμανός Τόμπιας Σέρμπαθ και ο συμπατριώτης του Κάρστεν Ντίλα.

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου αναζητά ο Μπανιώτης, ο οποίος χρειάζεται άλμα πάνω από τα 2,28 μ. στο ύψος, επίδοση που είναι μέσα στις δυνατότητες του. Ο Μπανιώτης έχει δείξει στους αγώνες που προηγήθηκαν πως είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει ξεπεράσει τα 2,31 μ. στα Χειμωνίδεια, πριν λίγες εβδομάδες. Στη Μαδρίτη θα αγωνιστεί και ένας εκ των κορυφαίων του αγωνίσματος, ο Ντάνιελ Λισένκο (Ρωσία).

Best of internet