Σπουδαία ονόματα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Gazzetta team
Σπουδαία ονόματα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

bet365

Πολλά μεγάλα ονόματα της γυμναστικής θα συμμετάσχουν στο WOGG που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σημαντικά ονόματα της Γυμναστικής θα συμμετάσχουν στο World Outdoor Gymnastic Gala που θα διεξαχθεί για 1η φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο την 7η Ιουλίου 2019.

Μέχρι τώρα έχουν επιλεγεί για να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους ενώπιον του ελληνικού κοινού, ο γνωστός από τις αθλητικές «κόντρες» του με τον Βλάση Μάρα, Φάμπιαν Χαμπίχεν (Γερμανία), με τρία μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1-1-1), εννέα σε Παγκόσμια πρωταθλήματα (1-2-6) και 11 σε Ευρωπαϊκά (6-2-3), ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μαριάνο (χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στους Ολυμπιακούς του 2016), ο Κουβανός Μανρίκε Λαρντουέτ (δευτεραθλητής κόσμου στο σύνθετο ατομικό και 3ος στο μονόζυγο στα Παγκόσμιο του 2016) και η Οκσάνα Τσουτσοβίτινα από το Ουζμπεκιστάν, με μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1-1-0), σε Παγκόσμια πρωταθλήματα (3-4-4) και σε Ευρωπαϊκά (1-2-1), αλλά και σε Πανασιατικούς αγώνες (0-3-1). Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί με τον πρωταθλητή της Μάριο Γεωργίου.

Στην ρυθμική έχουν επιλεγεί μέχρι στιγμής η Μελιτίνα Στανιούτα από τη Λευκορωσία (έχει κατακτήσει 0-5-9 μετάλλια σε Παγκόσμια και 0-5-5 σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και η Ισραηλινή Νέτα Ριβκίν (3η στο στεφάνι στον κόσμο και δεύτερη την Ευρώπη το 2011).

 

Τελευταία Νέα