Κερδίζει το Ανόβερο και πάει στο Final-8 ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κερδίζει το Ανόβερο και πάει στο Final-8 ο Ολυμπιακός

bet365

Την Μεγάλη Τετάρτη (20:00, ERT SPORTS) ο Ολυμπιακός κόντρα στο Ανόβερο ψάχνει τη νίκη που θα τον στείλει στο Final-8 στο Ανόβερο.

Ζαλγκίρις - Φενερμπαχτσέ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τη νίκη που θα τον στείλει για 4η συνεχή χρονιά στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πετύχει το βράδυ (20:00, ERT SPORTS) στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά κόντρα στο Ανόβερο, ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τους Γερμανούς σ' αγώνα της 13ης ημέρας του Β' ομίλου και με νίκη φτάνει τους 27β και "σφραγίζει" την πρόκριση του στο Final-8 που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο (6-8/6).

Από τον όμιλο του Ολυμπιακού προκρίνονται τρεις ομάδας αφού το ένα εισιτήριο πάει στον οικοδεσπότη (Ανόβερο) και ο Ολυμπιακός με νίκη κόντρα στους Γερμανούς, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε, ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα θα είναι στους "8".

Το συγκρότημα του Θόδωρου Βλάχου ακόμη και με ήττα στο φινάλε από τη Βερόνα και με δυο νίκες της Ζόλνοκ παίρνει την πρόκριση. Υπερτερεί των Ούγγρων σε ισοβαθμία ενώ εάν η Βερόνα χάσει και τα 2 παιχνίδια (Ζόλνοκ, Ολυμπιακός) θα πέσει από την 2η στην 4η θέση.

Στην τελική φάση ως 1η έχει προκριθεί ήδη η Γιουγκ. Ο Ολυμπιακός θα μάθει στις 15.5 στην τελευταία αγωνιστική την θέση του και τον αντίπαλο του. Με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα του Πειραιά είναι 3η και παίζει με την Μπρέσια στον προημιτελικό.

Στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης θα κάνει ντεμπούτο και ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Μάνος Ζερδεβάς ο οποίος δήλωσε στο site του Ολυμπιακού: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας και χαίρομαι που συμπίπτει και με το ντεμπούτο μου με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Με μια νίκη μέσα στην έδρα μας εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την πρόκριση όπου αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της χρονιάς. Με την βοήθεια του κόσμου μας στην κερκίδα θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς.

Το πρόγραμμα της 13ης ημέρας στον Β ' όμιλο: Ολυμπιακός-Ανόβερο, Ζόλνοκ-Βερόνα, Σπαντάου-Μλάντοστ, Γιουγκ-Γιαντράν 6-7.

Η βαθμολογία (Σε 12 αγώνες): 1. Γιουγκ 29, 2. Βερόνα 26, 3. Ολυμπιακός 24, 4. Ζόλνοκ 21, 5. Γιαντράν 15, 6. Ανόβερο 9, 7. Μλάντοστ 8, 8. Σπαντάου 7.

*Οι Γιουγκ, Γιαντράν έχουν 13 αγώνες.

 

Τελευταία Νέα