Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 25-2 το Ρέθυμνο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 25-2 το Ρέθυμνο

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 25-2 το Ρέθυμνο

Ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ σε 3 οχτάλεπτα και επικράτησε με 25-2 του Ρεθύμνου.

Εύκολο έργο είχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (8/12) στον Πειραιά κόντρα στο Ρέθυμνο. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κέρδισε με 25-2 τον ΝΟ Ρεθύμνου για την 6η ημέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών έφτασε στους 15 βαθμούς και τερμάτισε στη 2η θέση του Α' ομίλου στην ισοβαθμία με τη Βουλιαγμένη. 

Ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ στα 3 πρώτα οχτάλεπτα και έφτασε στο 21-0 στο 4.20 πριν το τέλος. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με επτά τέρματα και την ακολούθησαν οι Ελευθερία Πλευρίτου και Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχαν από τέσσερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 25-2

Τα οκτάλεπτα: 7-0 , 5-0 , 5-0 , 8-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 4, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Κανετίδου, Γκόφερς 3, Πλευρίτου Μ. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 7, Δουρέκα, Παπαναστασίου 1, Φουντωτού 2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε., Συριανοπούλου, Σολανάκη, Καριπίδου Η.

Διαιτητές: Κουρέτας, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Best of internet