Ολυμπιακός - Εθνικός 25-5

Ολυμπιακός - Εθνικός 25-5

bet365

«Εισιτήριο» για το final - 4 του Κυπέλλου πόλο Γυναικών εξασφάλισε όπως ήταν αναμενόμενο και ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας 25-5 τον Εθνικό στον Πειραιά και την κοινή έδρα τους το "Π. Καπαγέρωφ".

Οι πρωταθλήτριες ήταν καταιγιστικές από το πρώτο οκτάλεπτο εξασφαλίζοντας προβάδισμα 7-0 και και 14-2 στο ημίχρονο, ενώ είχαν φτάσει να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 13-0!

Αντίστοιχη, ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και την τρίτη περίοδο, με τις «ερυθρόλευκες» να κατεβάζουν ταχύτητα την τελευταία περίοδο, επιτρέποντας στον Εθνικό να μειώσει σε 25-5.

Από τέσσερα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Πλευρίτου Ελευθερία, Ασημάκη, Έμολο και Πλευρίτου Βασιλική, ενώ ο Εθνικός είχε πέντε διαφορετικές σκόρερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε καλό ρυθμό τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και βάλαμε πολλά γκολ σχετικά εύκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε: «Επιτέλους ήρθε και ο θεσμός του κυπέλλου στην Ελλάδα. Πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου και θεωρώ ότι το αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά.

Το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Βρήκαμε λύσεις από παντού, είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι την επόμενη Παρασκευή και γενικά η προπόνηση μας είναι συγκεκριμένη για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 25-5

Οκτάλεπτα: 7-0, 7-2, 7-1, 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 4, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 4, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου, Μιχαηλίδου, Νιαρχάκου, Φραγκιουδάκη 1, Γκούζουλα 1, Κοντογιάννη, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη 1

Διαιτητές: Μπιράκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

 

Τελευταία Νέα